Zin om (onbeperkt) tapas te eten in Doetinchem?

Heb jij zin om (onbeperkt) tapas te eten in Doetinchem? Kom dan langs bij tapas restaurant Trinity’s. Omdat wij naast een tapas restaurant ook een lunchroom en grand cafe zijn, kun je bij ons ook prima terecht voor een goede lunch en een lekker drankje. Wij zijn dagelijks geopend. Reserveer direct een tafel via 0314-365904. Wij zien je zometeen graag tegemoet in ons tapas restaurant in Doetinchem!

Een avondje happen in ons tapas restaurant

Bij Trinity’s in Doetinchem kun je vanaf 17.00 uur (onbeperkt) tapas eten. Het concept is simpel:

  • Per ronde mag je per persoon 2 tapas bestellen
  • Wij hebben koude tapas, vlees tapas, vis tapas en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen binnen het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Bestel de volgende ronde als je de eerdere ronde op hebt
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas (tegen verspilling)

Doetinchem

Wil je (onbeperkt) tapas komen eten met een groep? Bij groepen vanaf 10 personen horen wij graag tijdig wanneer en hoe laat jullie langs willen komen. Dan zorgen wij dat er voldoende plek voor jullie beschikbaar is.

Ons aanbod als lunchroom in Doetinchem

Op onze lunchkaart tref je allerhande gerechten aan. Wat dacht je van een lekker broodje met bijvoorbeeld zalm, warme beenham of brie uit de oven? Maak je lunch helemaal compleet door bij ons ook meteen een soepje te bestellen. Ben je een liefhebber van hamburgers? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. En ook al zijn we een tapas restaurant, ook bij ons op de kaart ontbreken de salades & omeletten uiteraard niet. Wat mogen we jou straks voorschotelen?

Kom jij proosten in ons grand cafe?

Naast dat je bij ons heerlijk kunt lunchen en (onbeperkt) tapas kunt eten, bieden wij ook een ruime drankenkaart aan. Voor de wijnliefhebber bieden wij enkele mooie wijnen per fles of per glas aan. Ook voor wie liever een biertje drinkt, hebben wij enkele mooie bieren op de kaart staan. Uiteraard bieden wij als tapas restaurant in Doetinchem ook Corona en Desperados aan. Zin in een cocktail? Ook dan ben je bij ons grand cafe aan het juiste adres.

Maak een reservering bij ons tapas restaurant in Doetinchem

Je vindt Trinity’s op het Simonsplein 13 in Doetinchem (tegenover de Catharinakerk). Wil je een reservering plaatsen? Bel dan naar 0314-365904. Heb je vragen of wil je binnenkort langskomen met een grote groep? Dan kun je ook mailen naar info@trinitysdoetinchem.nl. Wij zien je graag tegemoet in onze lunchroom, ons sfeervolle grand cafe en ons tapas restaurant in Doetinchem!

BEL ONS