Bezoek ons grand cafe in Doetinchem

Wist jij dat je middenin Doetinchem heerlijk kunt lunchen bij grand cafe Trinity’s? Elke dag zijn wij open. Vanaf 17.00 uur kun je bij ons onbeperkt tapas eten, maar overdag zijn wij dé locatie om heerlijk bij te lunchen of te borrelen. Wij serveren lunchgerechten met vlees, vis of compleet vegetarisch. Heb jij zin in een hapje of drankje tijdens jouw dagje Doetinchem? Bezoek spontaan ons grand cafe of plaats een reservering via 0314-365904!

De kaart van ons grand cafe

Op onze lunchkaart staan, kortweg gezegd, de volgende smakelijke gerechten:

  • Broodjes
  • Soepen
  • Hamburgers
  • Uitsmijters
  • Omeletten

Door dit ruime assortiment hebben wij voor iedereen een lekkere optie aan lunch. Daarom is het bij ons ook prima mogelijk te lunchen met een grote groep.

Grand cafe

Wil jij binnenkort gaan lunchen met meer dan 10 personen? Plaats dan tijdig een groepsreservering bij ons. Dan ben jij verzekerd van voldoende plek voor je volledige gezelschap. Neem alvast een kijkje op onze lunchkaart om te ontdekken wat er zoal aan lekkers te bestellen valt straks!

Meer informatie over ons grand cafe

Wij zijn dagelijks geopend. Op zondag en maandag vanaf 12.00 uur, maar op de andere dagen al vanaf 10.00 uur. Wat brengt jou naar Doetinchem? Gezellig een dagje shoppen? Een heftige werkmeeting? Een samenkomen met familie of vrienden? Wat de reden ook is; een goed vullende lunch tussendoor is nooit verkeerd. Bij Trinity’s serveren wij jou en je gezelschap graag die heerlijke lunch die jullie dag naar een hoger niveau tilt. Wat dacht je van een wit pistoletje met zalm, een bruin pistoletje met beenham of een waldkorn met brie? Ook voor een romig soepje of juist een rijk belegde hamburger ben je bij ons aan het juiste adres. Of bestel simpelweg een smakelijke omelet of uitsmijter. Wij horen graag waar we jou mee blij mogen maken in ons grand cafe!

Ons grand cafe, voor een hapje of drankje

Ons grand cafe is dé plek voor een heerlijke lunch of een gezellig bakje koffie. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijke wijntjes, biertjes en cocktails komen nuttigen. Waar heb jij zin in? Kom nu naar centrum Doetinchem. Je vindt ons op het Simonsplein 13 in Doetinchem, tegenover de Catharinakerk. Een tafeltje reserveren kan via 0314-365904 of info@trinitysdoetinchem.nl. Wij zien je graag tegemoet in ons grand cafe!

BEL ONS