Kom lunchen in ons gezellige restaurant

Ben jij op zoek naar een sfeervol plek om te lunchen? Waar iedereen wel iets kan vinden op de lunchkaart? Kom dan naar Trinity’s in Doetinchem. Wij hebben voor ieder wat wils. Bij ons op de kaart staan lunchgerechten met vlees of vis of kies voor onze vegetarische lunches. Vanaf 17.00 veranderen we in een gezellig (onbeperkt) tapas restaurant. Kom naar Doetinchem en bezoek spontaan ons restaurant of maak een reservering via 0314-365904!

Het aanbod van onze lunch

Kortweg gezegd kun je bij ons terecht voor de volgende smakelijke gerechten:

  • Broodjes
  • Soepen
  • Burgers
  • Wraps & Sandwiches
  • Omeletten
  • Tosti’s ook in XXL-formaat

 

Lunchroom

Omdat wij een ruim aanbod aan bovenstaande gerechten op onze kaart hebben staan, kan iedereen een passende lunch bij ons vinden. Wil jij komen lunchen met een grote groep? Dan raden wij je aan tijdig een reservering te plaatsen. Zo ben je verzekerd van voldoende plek voor je gezelschap. Bekijk alvast onze lunchkaart om te zien wat er zoal aan lekkers te bestellen valt!

Wanneer kun je lunchen bij ons?

Wij zijn dagelijks geopend. Op zondag en maandag vanaf 12.00 uur, op de rest van de week al vanaf 10.00 uur. Ga je gezellig een dagje shoppen in Doetinchem? Heb je een werkmeeting in deze mooie stad? Of wil je gezellig bijkletsen met familie of vrienden onder het genot van een lekkere lunch? Kom dan langs bij Trinity’s om jouw dag helemaal compleet te maken. Onderbreek het winkelen eens met een ciabatta zalm, een wrap carpaccio of bijvoorbeeld een waldkorn broodje brie. Heb jij tijdens die werkmeeting behoefte aan wat meer? Bestel er dan een romig soepje bij of kies voor een rijk belegde burger. Ben je liefhebber van omeletten? Ook dan bieden wij jou precies die lunch waar jij behoefte aan hebt. Kortom, kom bij ons langs en geniet van onze heerlijke lunchgerechten!

Bezoek ons restaurant voor een lekkere lunch

Maak jouw dagje Doetinchem compleet door lekker bij ons te komen lunchen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een drankje nuttigen bij ons of vanaf 17.00uur langskomen om onbeperkt tapas te eten. Je vindt ons op het Simonsplein 13 in Doetinchem, tegenover de Catharinakerk. Plaats voor de zekerheid alvast een reservering via telefoonnummer 0314-365904 of e-mailadres info@trinitysdoetinchem.nl. Dan zorgen wij dat er een tafeltje voor jou en je gezelschap klaar staat. Wij zien je graag tegemoet in onze zaak!

BEL ONS