Kom bij ons (onbeperkt) tapas eten vanuit Silvolde

Bij tapas restaurant Trinity’s in Doetinchem, dichtbij Silvolde, kun je (onbeperkt) tapas eten. Daarnaast is ons tapas restaurant ook meteen een lunchroom en een grand cafe. Heb jij zin in een lekkere lunch, een gezellige borrel of heerlijke tapas? Maak dan via 0314-365904 een reservering voor een bezoekje aan ons tapas restaurant. Wij zijn elke dag geopend. Vanaf 17.00 uur kun je (onbeperkt) tapas komen eten. Bezoek ons vanuit Silvolde!

Het concept achter ons tapas restaurant

Heb jij in Silvolde een enorme zin om (onbeperkt) tapas te eten? Kom dan bij ons langs en volg ons concept:

  • Per ronde mag je 2 tapas per persoon bestellen
  • Bestel pas de volgende ronde als je de eerdere op hebt
  • Wij hebben koude en warme vlees, vis en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas (tegen verspilling)

Silvolde

Wij raden je aan om ons voor reserveringen van groepen vanaf 10 personen tijdig te benaderen. Dan weet je zeker dat we plek voor jullie hebben.

Bezoek onze lunchroom vanuit Silvolde

Op zoek naar een sfeervolle locatie waar je lekker kunt lunchen? Ons tapas restaurant doet ook dienst als lunchroom. Kom langs voor een goed gevuld broodje met bijvoorbeeld zalm, warme beenham of brie. Of bestel een romig soepje. Behoefte aan een heuse burger? Ook die staat op onze kaart. Zelfs voor de oude vertrouwde uitsmijters en omeletten ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze lunchroom en bestel waar jij zin in hebt.

Ons grand cafe als borrelplek

Je begrijpt, in ons tapas restaurant kun je prima lunchen en uiteraard (onbeperkt) tapas eten. Maar wist je dat wij ook functioneren als grand cafe? In ons grand cafe kun je prima natafelen na een avond vol heerlijk eten. Wij hebben rode wijn, witte wijn (droog en zoet) en rosé. Uiteraard staan op onze bierkaart onder andere Corona en Desperados. En wat dacht je van typisch Cubaanse cocktails zoals de Mojito? Bezoek ons grand cafe vanuit Silvolde voor een spontane borrel of kom heerlijk natafelen.

Kom vanuit Silvolde naar ons tapas restaurant

Behoefte aan lekker eten in Silvolde? Reserveer nu een tafel bij ons via 0314-365904. Stuur een mailtje naar info@trinitysdoetinchem.nl voor vragen of een groepsreservering. Je vindt ons op het Simonsplein 13 in Doetinchem, tegenover de Catharinakerk. Bezoek ons vanuit Silvolde en laat je verrassen in onze lunchroom, ons grand cafe en uiteraard ons tapas restaurant!

BEL ONS