Op zoek naar een gezellig tapas restaurant?

Wil jij vanavond onbeperkt tapas eten? Kom dan langs bij restaurant Trinity’s in Doetinchem. Elke dag, vanaf 17.00 uur, staan wij voor je klaar met de heerlijkste vlees, vis en vegetarische hapjes. Plaats je reservering direct via telefoonnummer 0314-365904. Dan zorgen wij dat er een ruime tafel voor je klaarstaat. Wij zien jou straks graag genieten van de heerlijke hapjes van ons tapas restaurant!

Onbeperkt tapas eten verloopt als volgt

Ons restaurant biedt een arrangement aan waarin jij onbeperkt kunt genieten van onze gerechtjes. Voor dit concept gelden de volgende regels:

  • Per ronde mag je 2 hapjes per persoon bestellen
  • Bestel pas de volgende ronde als je de eerdere op hebt
  • Wij hebben koude en warme vlees, vis en vegetarische hapjes
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt dineren arrangement
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten hapjes (tegen verspilling)

Tapas restaurant

Je ziet: eenvoudig, simpel en zonder nadelige verrassingen achteraf. Kom ook ongedwongen en ontspannen bij ons dineren. Reserveer nu alvast een tafeltje!

Onze tapas

Ons restaurant heeft voor iedereen wat wils op de kaart staan. Onze hapjes zijn makkelijk opgedeeld in 4 groepen: koud, vlees, vis en vegetarisch. Begin jouw diner bijvoorbeeld met brood met knoflooksaus en kruidenboter, ham met meloen en carpaccio. Kies jij daarna voor de beenham met honingmosterdsaus, de gegrilde ribbetjes en/of de krokante kip? Voor de visliefhebbers zijn er onder andere gambaspiesjes, zalm met dillesaus en inktvisringen. En dan heeft ons restaurant nog verrassende vegetarische gerechtjes zoals geitenkaaskroketjes met honing, gefrituurde uienringen en Spaanse tortilla’s. Begint het water jou ook al in de mond te lopen?

De tijden en prijzen van ons restaurant

Trinity’s is elke dag open. Zondag en maandag vanaf 12.00, de andere dagen al vanaf 10.00 uur. Vanaf 17.00 uur is Trinity’s dé plek om onbeperkt tapas bij te eten. Zondag tot en met donderdag betaal je slechts € 19,50 voor dit arrangement, vrijdag en zaterdag € 23,50. Uiteraard vind je op onze kaart ook lekkere drankjes, die helemaal passen bij onze sfeer. Denk aan de biertjes Corona en Desperados en dé cocktail uit Cuba, de Mojito. Interesse in een avondje dineren bij ons? Plaats nu een reservering!

Kom langs in ons tapas restaurant

Heb jij zin om ergens onbeperkt tapas te gaan eten? Kom dan langs bij Trinity’s in Doetinchem. Bel naar 0314-365904 om een tafeltje te reserveren of mail naar info@trinitysdoetinchem.nl voor een groepsreservering binnenkort. Je vindt ons op het Simonsplein 13, tegenover de Catharinakerk. Wij heten je van harte welkom in ons tapas restaurant!

BEL ONS