Onbeperkt tapas eten kan dichtbij Terborg

Dichtbij Terborg, in tapas restaurant Trinity’s in Doetinchem, kun je (onbeperkt) tapas eten. Ook doet ons tapas restaurant dienst als lunchroom en grand cafe. Heb jij behoefte aan een lekkere lunch? Zin in heerlijke tapas? En wil je gezellig natafelen? Bel dan naar 0314-365904 en plaats een reservering bij ons tapas restaurant. Bij ons kun je elke dag vanaf 17.00 uur (onbeperkt) tapas komen eten. Wanneer bezoek jij ons vanuit Terborg?

Een avondje uit bij ons tapas restaurant

Voel jij de behoefte in Terborg ergens (onbeperkt) tapas te gaan eten? Wij werken als volgt:

  • Per ronde mag je 2 tapas per persoon bestellen
  • Bestel pas de volgende ronde als je de eerdere op hebt
  • Wij hebben koude en warme vlees, vis en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas (tegen verspilling)

Terborg

Wil jij een reservering plaatsen voor een groep vanaf 10 personen? Neem dan tijdig contact met op ons. Dan zorgen wij ervoor dat er voldoende plek voor jullie is.

Informatie over onze lunchroom

Zoek jij naar een gezellige locatie in de omgeving van Terborg waar je goed kunt lunchen? Kom dan naar ons tapas restaurant. Wij werken namelijk ook als lunchroom en bieden een veelzijdige lunchkaart aan. Zo kun je bij ons terecht voor goed gevulde broodjes, maar ook een soepje en zelfs hamburgers behoren tot de mogelijkheden. Ook liefhebbers van uitsmijters en omeletten slagen prima bij ons. Kom langs in onze lunchroom en laat je verwennen.

Natafelen in ons grand cafe

Kom jij straks (onbeperkt) tapas eten in ons tapas restaurant? Denk dan ook eens aan de mogelijkheid rustig na te tafelen na dat heerlijke diner. Dat kan prima in ons grand cafe. Je hoeft niet meteen terug naar Terborg. In ons grand cafe kun je van alles aan drankjes bestellen. Rode wijn, witte wijn (droog en zoet) en rosé. Corona, Desperados en enkele andere verkoelende biertjes. En dan hebben we nog een interessante kaart vol cocktails. Maak jouw avond compleet in ons grand cafe.

Van Terborg naar ons tapas restaurant

Zin in lekker eten in de omgeving van Terborg? Reserveer een tafel bij tapas restaurant Trinity’s via 0314-365904. Mail naar info@trinitysdoetinchem.nl als je vragen hebt of een groepsreservering wilt maken. Wij zitten op het Simonsplein 13 in Doetinchem, tegenover de Catharinakerk. Kom langs voor een diner of bezoek onze lunchroom of ons grand cafe vanuit Terborg en geniet.

BEL ONS