Zin om (onbeperkt) tapas te eten in regio Varsseveld?

Wist jij dat je bij tapas restaurant Trinity’s in Doetinchem, dichtbij Varsseveld, (onbeperkt) tapas kunt eten? Ons tapas restaurant is elke dag geopend. Niet alleen voor diner, want wij zijn ook een lunchroom en een grand cafe. Zin in een goede lunch, een borrel of heerlijke tapas? Plaats direct je reservering via 0314-365904. Dan zetten wij alvast een bordje ‘gereserveerd’ op jouw tafel in ons tapas restaurant. Tot zo vanuit Varsseveld!

Eten bij ons tapas restaurant

Kom jij zometeen vanuit Varsseveld bij ons (onbeperkt) tapas eten? Ons concept is als volgt:

  • Per ronde mag je 2 tapas per persoon bestellen
  • Bestel pas de volgende ronde als je de eerdere op hebt
  • Wij hebben koude en warme vlees, vis en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas (tegen verspilling)

Varsseveld

Bij ons kun je vanaf 17.00 uur (onbeperkt) tapas komen eten. Benader ons tijdig voor reserveringen van groepen vanaf 10 personen. Dan zorgen wij ervoor dat er een grote tafel voor jullie klaarstaat.

Kom naar onze lunchroom vanuit Varsseveld

Zoek jij een leuke plek voor een lekkere lunch?Kom naar onze lunchroom en bestel bijvoorbeeld een pistoletje met zalm of een waldkorn met brie uit de oven. Zin in soep? Of heb je trek in een goed vullende hamburger? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. In ons tapas restaurant kun je zelfs de vertrouwde en onmisbare uitsmijters en omeletten bestellen. Kortom, voor ieder wat wils. Waar heb jij zometeen zin in in onze lunchroom?

Plan een borrel in ons grand cafe

Bij een goede lunch, of als je (onbeperkt) tapas komt eten, hoort ook lekker drinken. Bij ons tapas restaurant is van alles te bestellen aan drinken. Verschillende soorten wijnen bijvoorbeeld. Deze zijn allemaal zowel per fles als per glas te bestellen. Ben jij een bierliefhebber? Op onze bierkaart staat voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreken Corona en Desperados ook niet! Ook kun je in ons grand cafe prima terecht voor diverse cocktails. Heb jij in Varsseveld zin om te borrelen? Breng dan een bezoekje aan ons grand cafe.

Reserveer nu bij ons tapas restaurant vanuit Varsseveld

Breng vanuit Varsseveld een bezoekje aan Trinity’s, te vinden op het Simonsplein 13 in Doetinchem, tegenover de Catharinakerk. Plaats je reservering via 0314-365904. Voor een groepsreservering of vragen kun je ook mailen naar info@trinitysdoetinchem.nl. De medewerkers van onze lunchroom, ons grand cafe en uiteraard ons tapas restaurant staan klaar voor jouw bezoekje vanuit Varsseveld!

BEL ONS