Kom vanuit Zeddam (onbeperkt) tapas eten bij ons

Zoek jij in Zeddam naar een tapas restaurant waar je ongedwongen (onbeperkt) tapas kunt eten? Kom naar Doetinchem en ga lekker eten bij tapas restaurant Trinity’s. Wij zijn tevens een lunchroom en een grand cafe. Wil jij dus ergens gaan lunchen, (onbeperkt) tapas eten of relaxed natafelen? Reserveer dan nu een tafel bij ons via 0314-365904. Wij zijn elke dag open voor diner vanaf 17.00 uur. En snel te bereiken vanuit Zeddam!

Zo verloopt uit eten bij ons tapas restaurant

Als je bij ons tapas restaurant onbeperkt tapas komt eten, hanteren we de volgende punten:

  • Per ronde mag je 2 tapas per persoon bestellen
  • Bestel pas de volgende ronde als je de eerdere op hebt
  • Wij hebben koude en warme vlees, vis en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas (tegen verspilling)

Zeddam

Wil je vanuit Zeddam een groepsreservering vanaf 10 personen maken? Doe dit dan op tijd. Dan kunnen we er voor zorgen dat er zeker voldoende plek is voor jullie.

De kaart van onze lunchroom

Wist jij dat ons tapas restaurant ook dienst doet als lunchroom? Ben jij dus op zoek naar een lekkere lunch in de omgeving van Zeddam? Breng dan een bezoekje aan onze lunchroom in Doetinchem. Op onze lunchkaart staat van alles. Van goed gevulde broodjes tot romige soepjes. En van rijk aangeklede hamburgers tot aan vertrouwde uitsmijters en omeletten. Kom bij onze lunchroom langs en wij verwennen je graag met een goede lunch!

Kom natafelen in ons grand cafe

Zit jij ook altijd zo lekker vol nadat je je hebt vermaakt met (onbeperkt) tapas eten? Blijf in dat geval nog even natafelen in ons grand cafe. Je hoeft namelijk niet meteen terug naar Zeddam. De drankenkaart van ons grand cafe is lekker veelzijdig. Zo hebben we rode wijn, witte wijn (droog en zoet) en rosé voor wijnliefhebbers, biertjes (waaronder uiteraard Corona en Desperados) voor de bierliefhebbers en sprankelende cocktails voor de fervente borrelaar. Kom ook genieten in ons grand cafe!

Ons tapas restaurant ligt dichtbij Zeddam

Op zoek naar een tapas restaurant in de omgeving van Zeddam waar je lekker (onbeperkt) tapas kunt eten? Kom naar Trinity’s in Doetinchem op het Simonsplein 13, tegenover de Catharinakerk. Bel naar 0314-365904 voor een reservering. Of mail naar info@trinitysdoetinchem.nl voor het maken van een groepsreservering of bij vragen. Wanneer mogen we jou van harte welkom heten vanuit Zeddam in ons tapas restaurant, onze lunchroom en ons grand cafe?

BEL ONS