Wil jij (onbeperkt) tapas eten nabij Zelhem?

Lijkt jou het ook zo lekker om (onbeperkt) tapas te eten in omgeving Zelhem? Kom dan langs bij tapas restaurant Trinity’s in Doetinchem. Wij zijn naast een tapas restaurant ook een lunchroom en een grand cafe. Kom dus ook gerust eens bij ons langs voor een goede lunch of een borrel. Wij zijn elke dag geopend. Plaats je reservering direct via 0314-365904, dan zorgen wij dat er een tafel voor je klaarstaat in ons tapas restaurant nabij Zelhem!

Het concept van ons tapas restaurant

Als jij straks vanuit Zelhem bij ons langskomt om (onbeperkt) tapas te eten, staat jou het volgende te wachten:

  • Per ronde mag je 2 tapas per persoon bestellen
  • Wij hebben koude, vlees, vis en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Bestel de volgende ronde als je je eerdere bestelde hapjes op hebt
  • Wij brengen (tegen verspilling) € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas

Bij Trinity’s kun je vanaf 17.00 uur (onbeperkt) tapas komen eten. Neem voor reserveringen van groepen vanaf 10 personen tijdig contact met ons op. Dan regelen wij voldoende plek voor jullie.

Zelhem

Kom langs in onze lunchroom vanuit Zelhem

Zin in een lekkere lunch? Bestel in onze lunchroom een volwaardige lunch. Zoals een pistoletje met zalm of een waldkorn met warme beenham. Ook kun je bij ons verschillende soepen bestellen. Heb jij behoefte aan een goed vullende hamburger?Ook dan zit je bij ons helemaal goed. Laat je niet misleiden door het feit dat we een tapas restaurant zijn. Wij bieden namelijk ook gewoon de onmisbare uitsmijters en omeletten aan. Wat kom jij straks bestellen in onze lunchroom?

Borrelen in ons grand cafe

Wil jij bij jouw lunch, of als je (onbeperkt) tapas komt eten, ook lekker wat drinken? Dan bieden wij jou graag bijpassende drankjes aan. Zo kun je bij ons allerhande wijnen bestellen, per fles of per glas. Drink je liever bier? Bekijk dan onze aantrekkelijke bierkaart, waar uiteraard ook Corona en Desperados op staan. We zijn immers een tapas restaurant! Heb jij in Zelhem behoefte aan cocktails? Breng dan een bezoekje aan ons grand cafe om lekker te borrelen.

Plaats je reservering bij ons tapas restaurant vanuit Zelhem

Vanuit Zelhem vind je Trinity’s op het Simonsplein 13 in Doetinchem, tegenover de Catharinakerk. Bel naar 0314-365904 voor je reservering. Voor vragen of een groepsreservering mag je mailen naar info@trinitysdoetinchem.nl. Kom vanuit Zelhem langs in onze lunchroom, ons grand cafe en uiteraard ons tapas restaurant!

BEL ONS