Als je in Zevenaar zin hebt om (onbeperkt) tapas te eten

Ben jij in Zevenaar op zoek naar een leuk tapas restaurant waar je lekker (onbeperkt) tapas kunt eten? Rijd dan naar Doetinchem en kom (onbeperkt) tapas eten bij tapas restaurant Trinity’s. Wij hebben voor ieder wat wils. Naast restaurant functioneren wij als lunchroom en grand cafe. Vanaf 17.00 uur kun je bij ons dineren. Wanneer kom jij langs? Reserveer nu een tafel vanuit Zevenaar via 0314-365904!

Zo werkt ons tapas restaurant

Ons tapas restaurant werkt als volgt als het gaat om ons (onbeperkt) tapas eten arrangement:

  • Per ronde mag je 2 tapas per persoon bestellen
  • Bestel pas de volgende ronde als je de eerdere op hebt
  • Wij hebben koude en warme vlees, vis en vegetarische tapas
  • Onze desserts vallen buiten het onbeperkt tapas eten arrangement
  • Wij brengen € 2,50 in rekening voor niet opgegeten tapas (tegen verspilling)

Zevenaar

Wil je vanuit Zevenaar komen eten met een groep van meer dan 10 personen? Zorg dan dat je op tijd een groepsreservering plaatst. Dan weet je zeker dat we voldoende plek voor jullie hebben.

Op zoek naar een lunchroom?

Heb je niet direct behoefte aan een (onbeperkt) diner in ons tapas restaurant, maar wil je wel een hapje eten in een gezellige lunchroom? Ook dan kun je prima vanuit Zevenaar bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor een goed vullend broodje met zalm, beenham of brie. Of ga meteen voor een rijk belegde hamburger. Ook voor een soepje, omelet of uitsmijter zit je bij onze lunchroom helemaal goed. Spendeer dus een gezellig dagje in Doetinchem en ga lunchen bij onze lunchroom.

Wij zijn ook een grand cafe

Het is te verwachten dat je na (onbeperkt) tapas eten lekker vol zit. Fijn is dan dat je niet direct terug hoeft naar Zevenaar. Wij bieden je graag de mogelijkheid nog even na te tafelen in ons grand cafe. Op de drankenkaart van ons grand cafe staat van alles. Rode wijn, witte wijn (droog en zoet) en rosé. Corona, Desperados en natuurlijk nog vele andere biertjes. En wij weten verrassende cocktails te maken. Wij zorgen dat jij je avondje uit optimaal kunt afsluiten in ons grand cafe.

Bezoek ons tapas restaurant vanuit Zevenaar

Heb jij zin om (onbeperkt) tapas te gaan eten dichtbij Zevenaar? Reserveer dan een tafel bij tapas restaurant Trinity’s in Doetinchem via 0314-365904. Wij zitten op het Simonsplein 13, tegenover de Catharinakerk. Wil jij binnenkort komen eten met een grote groep? Mail dan naar info@trinitysdoetinchem.nl voor een groepsreservering. Trinity’s is jouw ideale tapas restaurant, lunchroom en grand cafe nabij Zevenaar in één!

BEL ONS